Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Personen met een handicap

Voor uw bezoek

U wenst een dag door te brengen in één van onze parken? Wij heten u alvast van harte welkom. De Plopsa-parken werden ontworpen met de grootste zorg en aandacht voor al onze bezoekers. Deze gids werd samengesteld om uw verblijf in onze parken zo aangenaam mogelijk te maken en uw dag zo goed mogelijk voor te bereiden. Het overloopt de voorzieningen en diensten waarvan u als personen met een handicap gebruik kunt maken en geeft u een beter zicht op het beleid dat wij hanteren inzake de toegang tot attracties voor personen met een handicap.

GIDS PLOPSAQUA DE PANNE 
FORMULIER KENNISNAME

Parkeren

In alle Plopsa-parken zijn aangepaste en voorbehouden parkeerplaatsen aanwezig. Deze plaatsen zijn beschikbaar voor houders van een parkeerkaart voor personen met een handicap. De parking is voor iedereen betalend.

Toegangstickets

Plopsa hanteert voordeeltarieven voor personen met een handicap. Deze tickets zijn enkel te koop aan het onthaal in de Plopsa-parken. Aangezien onze medewerkers niet bevoegd zijn om enige beoordeling te maken inzake een (niet) zichtbare handicap vragen wij om altijd een geldige verklaring (*) van een onafhankelijke arts voor te leggen waarin bevestigd wordt dat u niet in staat bent om zonder hulp het park en/of de attracties te bezoeken en/of niet in staat bent om wachtrijen te doen. Indien u rolstoelgebruiker of blind bent, dient u deze verklaring niet voor te leggen. De begeleider van een rolstoelpatiënt of blinde krijgt gratis toegang. Voor andere begeleiders gelden de normale toegangstarieven. Na de aankoop van uw ticket ontvangt u een armbandje. Gelieve steeds uw armbandje te dragen en op vraag te tonen.

(*) De verklaring mag maximaal 1 jaar oud zijn