Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

10% KORTING PER WK-DOELPUNT

// DEZE ACTIE IS AFGELOPEN //

Plopsa gelooft 100% in de WK-kansen van het Belgische elftal! Daarom geven we bij elke winnende wedstrijd maar liefst 10% korting per doelpunt op tickets >1m voor Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo. Winnen de Belgen bijvoorbeeld met 1 doelpunt, dan krijg je 10% korting. Winnen ze met 8 doelpunten, dan krijg je maar liefst 80% korting. Hoe meer doelpunten, hoe meer korting!

Bestel je tickets telkens in de webshop na afloop van een gewonnen match met promocode ‘BELGIË’!

Hoe tickets bestellen?

1. Surf naar www.plopsa.be en klik op "KOOP TICKETS" van het park dat je wenst te bezoeken

2. Selecteer het aantal gewenste tickets ≥1m

3.  Selecteer eventuele extra tickets

4. Ga verder naar “IN WINKELWAGEN”

5. Voer de kortingscode 'BELGIË' in. Hiermee verschijnen het aantal tickets met de juiste korting

6. Rond de aankoop af

Voorwaarden
Actie start na afloop van elke gewonnen match van het Belgische elftal en eindigt telkens de dag erna om 23u59. Tickets (finale ronde) geldig op een openingsdag naar keuze t/m 31 juli 2018. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of voordelen. Actie enkel online. Na afloop van een winnende wedstrijd worden er 2018 voordeeltickets in de webshop ter beschikking gesteld. Wanneer België met 10 doelpunten of meer wint, worden er 2018 tickets in de webshop verkocht aan € 1. Actie NIET geldig wanneer de wedstrijd via strafschoppen moet worden beslecht.