Route

ADRES

De Pannelaan 68
8660 De Panne (Adinkerke)

AUTO OF BUS

Vanuit Antwerpen: 

- E17 Antwerpen-Gent Verkeersknooppunt Zwijnaarde: E40 richting Oostende

Vanuit Brussel/Gent: 

- E40 richting Oostende

Verkeersknooppunt Jabbeke: links houden richting Veurne-Nieuwpoort Afrit 1: Adinkerke Rechts afslaan en aan de rotonde de brug over de Duinkerkevaart nemen. De spooroverweg oversteken tot aan de volgende rotonde. Links ligt de bezoekers- & busparking van Plopsaqua.

KUSTTRAM

De Lijn biedt met de Kusttram via de Lijnwinkels de Pluskaart Plopsaqua aan (voordelige tickets 'vervoer + toegang'). Deze Pluskaart is te koop vanaf de paasvakantie tot en met de (Belgische) kerstvakantie.

De Kusttram biedt steevast een snelle verbinding aan tussen het terrein van Plopsaqua en Knokke met de Kusttram. Uitstappen bij de halte 'Plopsaland' vlak naast de ingang van het park.

Dienstregeling: 

  • Zomermaanden: om de 10 minuten
  • Voor- & najaar: om de 15 minuten
  • Wintermaanden: om de 20 minuten (tijdens de schoolvakanties om de 15 minuten)

Meer info op +32(0)70 220 200 (€ 0,30/min.).

TREIN

B-DAGTRIP* (trein + toegang) is een supervoordelig combiticket geldig voor een heen- en terugreis (2de klas) vanuit elk Belgisch station. Het station van De Panne bevindt zich op wandelafstand van de ingang van het park (bereikbaar via aan speciaal wandelpad).

*Individueel: B-dagtrip 188 / Groepen: B-dagtrip 388. 

B-Dagtrips voor groepen dienen steeds tijdig vooraf te worden gereserveerd bij de groepsdienst van NMBS. Info & tarieven via nmbs.be.

SLIMWEG

Via de bereikbaarheidsfiche van Slimweg krijgt u een volledig overzicht van hoe u het best Plopsaqua kan bereiken.