Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Vacature Redder (vast)

Zin in een spetterende job? Plopsaqua is op zoek naar Redders! Als redder garandeer je de veiligheid van alle bezoekers. Je bent verantwoordelijk voor het vlotte verloop in het waterpark. Ben je vlot in de omgang, klantvriendelijk en flexibel naar uren toe. Solliciteer snel via team@plopsa.be 
 

TAKENPAKKET

  • Als Redder garandeer je de veiligheid van alle bezoekers en ben je verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het Waterpark.
  • Je bent in het bezit van een Hoger Reddersbrevet afgeleverd door het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap BLOSO-V.T.S./WOBRA (IKWW) en je kan een afschrift van een geldig bijscholingsattest ‘Redder’ voorleggen.
  • Als Redder heb je uiteraard kennis van waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

PROFIEL

Je bent vlot in de omgang, klantvriendelijk en flexibel naar werkuren toe. Je kan goed functioneren in stressvolle situaties en bent hierbij in staat om zelfstandig beslissingen te nemen en de juiste prioriteiten te stellen. Werken op zaterdag, zondag en feestdagen is voor jou geen probleem. Een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels is vereist.

WIJ BIEDEN

Plopsaqua biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een contract onbepaalde duur op voltijdse basis, een salaris conform de wettelijke baremaverloning, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu via: team@plopsa.be